Just nu

Restaurangen v31
Ledigt bord finns på lördag
Torsdag och fredag - fullbokade

2 och 3 rättersmeny serveras på torsdag och lördag, fredagar endast avsmakningsmeny. Förboka i god tid på 070 27 44 188.

KÖKET PÅ FJÄLLET

Med gårdens egna råvaror

Jakt, fiske och jordbruk är vår vardag

 

Lamm, älg, ren, röding, öring, ripa, bär och svamp finns på menyn. Unika råvaror som kommer från den egna gården eller den nära omgivningen. Råvarorna förädlas till exklusiva menyer i vårt kök. I restaurangen kan du och dina vänner avnjuta mat och dryck i lugn och harmonisk miljö. Förboka i god tid så lovar vi dig det allra bästa. Vi öppnar lördag 11 juli. 

Fakta om råvarorna 2021

  • Lamm - vi transporterar dom själv till slakteriet i Burträsk  35 st

  • Älg - 6 taggare skjuten 3 km från gården

  • Charkprodukter - vårt egna kött förädlas hos Margona Lundgren på Fågelbergets Gårdschark

  • Ripa - endast snarad som vi jagar under vinter och köper in av andra jägare i området

  • Röding/öring - vi fiskar i sjön Virisen

  • Ren -  köper vi  av Anders Skum Fjällvilt, Ammarnäs

  • Mandelpotatis - köper vi  av Erik Jonsson, Långträsk

  • Bär, gula kantareller och rabarber plockar och skördar vi under säsong

  • Råmjölk -  köper vi av Tomas Fredriksson i Blaiken

  • Ekologiska viner - Köper vi in av Principium, deras signum är hantverk, småskaligt och naturligt producerat 

  • Öl - hantverks öl köps av Norrlandsbryggarna AB, Gårdsbryggeriet 65 °

  • Övriga varor - köper vi in av Menigo

Boka gärna via sms på +46702744188

FEST

Firma – födelsedag – fest

Här på Virisen blir din fest ostörd och privat i lugn och vacker fjällmiljö, ett oförglömligt och unikt minne för nära och kära. Lokalen och omgivningen gör att du, förutom god mat kan bjuda dina gäster på bastu, jacuzzi, levande musik och uteaktiviteter. Behöver du och ditt sällskap sova över, finns 18 bäddar fördelade i dom fyra timmerstugorna på gården.