MATHANTVERK PÅ VIRISEN

22-23 januari 2021

Kom till oss och prova på äkta mathantverk med mjölk som huvudråvara, denna superprodukt som ger oss så mycket gott.  Som barn  var min mormor Stina idolen. Där fanns värdens finaste fjällkor, min favorit hette Rosa Linda

Kunskapen om hur man kärnar smör, gör cremè fraiche, långfil, färskost, sötost och lite annat smått och gott har jag lärt mig av henne. Nu vill jag förmedla den kunskapen till fler.

Start på fredag kl 17.00 och vi avslutar lördag kl 18.00

I priset ingår

Logi och frukost

Fika

Prova på att göra smör,  färskost, kalvdans mm

Middag lördagkväll

( det går att boka på logi en extranatt för 200 kr, ej frukost)

Pris: 2295 kr / person 

Smör gjord i form

I Virisen, där vägen slutar, finns  allt! Här finner du lugn och harmoni. Njut av vidderna över sjö och fjäll, fiska din röding eller njut av fjällets delikatesser i vår restaurang. Och bäst av allt, vårt kallkällvatten från egen källa, grävd med handkraft 700 m upp mot Giebnafjället.

Kontakt och adress
Virisen Lappland
Virisen 105
920 64 Tärnaby

 

+4670 27 44 188
 

info@virisen.se

hemavan-tarnaby-swedish-lapland.png
kittelfjellloggo.jpg
WG20_Dekal_72.jpg

© 2020 Virisen Lappland